Strudele umplute

Printeaza

Strudele umplute din: faina, untura, smantana, oua, praf de copt.

Ingrediente:

  • 1 lingură untură
  • 3 pumni de făină
  • 5 gălbenuşuri
  • 250 g smântână
  • sare
  • praf de copt
  • 2 linguri untură
  • 2-3 linguri făină

 

Mod de preparare:

Strudele umplute: Freacă 1 lingură untură cu 3 pumni de făină şi 5 gălbenuşuri, apoi se adaugă 250 g smântână, sare şi puţin praf de copt. Se întinde aluatul cât mai subţire şi se unge cu o cremă din 2 linguri untură şi 2-3 linguri făină.

Rulează şi se împarte în 6 bucăţi egale. Fiecare bucată se întinde subţire şi se umple cu mere rase, brânză dulce sau nucă măcinată.

Se rulează, apoi se pun ştrudelele într-o tavă unsă cu ulei şi tapetată cu făină şi se dau la cuptor.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.