Struguri imbracati

Printeaza

Struguri imbracati din: struguri, alune de padure, curmale, smochine, nuci, sirop de fructe, zahar praf si cacao.

Ingrediente:

  • 25 boabe mari de struguri
  • 50 g alune de padure
  • 200 g curmale uscate
  • 200 smochine uscate
  • 50 g nuci macinate
  • sirop de fructe
  • zahar praf amesteca cu cacao

 

Mod de preparare:

Treceti prin masina de tocat smochinele si curmalele, apoi amestecati pasta obtinuta cu nucile macinate si cu putin sirop, daca este nevoie, pentru a obtine un amestec usor modelabil.

Taiati boabele de struguri in doua, fara a desprinde jumatatile una de alta.

Scoateti samburii si in locul lor puneti cate o aluna. Imbracati apoi boabele in pasta de fruscte uscate.

Tavaliti-le prin amestecul de zahar praf si cacao. Se pot pastra la frigider vreme indelungata.

 

Struguri imbracati

Pofta buna!

 

 

Prebiotice: Aliații Tăi Secreti pentru o Sănătate Intestinală Optima – Ghidul Complet

Prebiotice: Aliații Tăi Secreti pentru o Sănătate Intestinală Optima – Ghidul Complet. În lumea modernă, unde sănătatea intestinală devine tot mai relevantă pentru starea noastră generală de bine, înțelegerea rolului prebioticelor este esențială. Aceste componente ale dietei noastre zilnice sunt fundamentale în menținerea echilibrului și sănătății microbiomului intestinal. Prin urmare, să ne aplecăm asupra prebioticelor […]

Cornulețe cu nucă și gem: un desert tradițional

Cornulețe cu nucă și gem: un desert tradițional din: unt, faina, zahar pudra, nuca, ou, extract de vanilie, zahar pudra. Cornulețele cu nucă și gem sunt un desert tradițional iubit de toată lumea. Această rețetă vă va încânta papilele gustative și vă va duce cu gândul la zilele copilăriei. Aflați cum să le pregătiți acasă […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.