Stufat de miel cu usturoi si ceapa verde

Printeaza

O reteta de stufat de miel din: carne de miel, ceapa verde, usturoi verde, untura, faina, otet, bulion si sare.

Ingrediente:Stufat de miel cu usturoi si ceapa verde

  • 750 g carne de miel
  • 40 de fire de ceapa verde
  • 20 de fire de usturoi verde
  • 2 linguri de untura
  • o lingura de faina
  • un pahar cu bors sau doua linguri de otet
  • o lingura de bulion
  • sare

Mod de preparare:

Se taie carnea de miel in bucati potrivite si se prajeste cu o lingurade grasime. Se oparesc firele de ceapa si de usturoi verde si se innoadafiecare fir in forma de opt. Se prajesc in putina untura, fara sa seingalbeneasca.

Se pun in cratita cu carne, se adauga un praf de faina, un pahar debors fiert si indoit cu apa, sare si bulion. Se da la cuptor si se lasa sa fiarba inabusit pana scade cat trebuie.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.