Stufat de peste oceanic

Printeaza

 Stufat de peste oceanic

Ingrediente:Stufat de peste oceanic

  • 1,200 kg peşte oceanic
  • 150 g măsline verzi
  • 15 fire de ceapă verde
  • 8 fire de usturoi verde
  • 120 g ulei
  • sare
  • piper
  • 1/2 pahar vin
  • 2 legături de mărar
  • 1 legă­tură de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Ceapa şi usturoiul se taie bucăţi de 3 cm şi se sotează în ulei.

Peştele se taie în 12-14 felii şi se prăjesc în ulei, apoi se pun într-o cratiţă şi se fierb cu vin, ulei, sare, piper, ceapa şi usturoiul, mărarul şi pătrunjelul tocate şi măslinele fără sîmburi.

Se fierbe 5-6 minute şi se serveşte rece. Se pot pune şi cîtcva roşii mici curăţate de pieliţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.