Stufat de pui
PrinteazaIngrediente:
- 1 pui
- 10 legături de ceapă verde
- 15 legături de usturoi verde
- 2-3 linguri bulion
- 1 păhărel ulei
- sare şi piper după gust
Mod de preparare:
Tranşezi puiul, apoi speli bucăţile şi le laşi la scurs. Apoi le pui la prăjit într-o cratiţă cu ulei.
Le rumeneşti uşor pe o parte şi pe alta, le scoţi, le dai cu sare şi presari piper, între timp, cureţi şi speli ceapa verde şi usturoiul verde, le tai de 2-3 cm lungime şi le înăbuşi (timp de 2-3 minute) în uleiul în care ai prăjit bucăţile de pui, apoi adaugi 1 cană cu apă şi laşi să fiarbă.
Dacă mai e necesar, mai poţi pune apă în timp ce fierbe.
Odată ceapa şi usturoiul aproape fierte, adaugi bucăţile de pui, mai laşi să dea în câteva clocote, apoi pui bulionul dezlegat cu puţină apă. Sare şi piper după gust.
Stufat de pui
Pofta buna!
Incoming search terms:
- stufat de pui