Stufat din carne de vită
PrinteazaStufat din carne de vită
- 300 g carne de vită
- 300 g piept de vită
- 300 g şuncă afumată
- 200 g ulei
- sare
- piper
- 2 pahare vin negru
- 300 g ciuperci
- 300 g arpagic
- 1 legătură verdeaţă
- 1/2 lingură de făină
- 400 g cartofi noi
- 150 g măsline
- 5 căţei de usturoi
- 300 g roşii
Mod de preparare:
Carnea se taie în 10 bucăţi egale, se sotează în ulei împreună cu şunca tăiată bucăţi, sare, piper, şi făină, apoi se fierbe cu 2 1 apă.
Cînd a scăzut pe jumătate, se pun: măsline fără sîmburi, ciuperci tăiate, roşii curăţate şi tăiate, vin, usturoi tăiat şi la urmă arpagicul sotat.
Cînd este gata, se serveşte în platou adînc şi se presară verdeaţă.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- stufat de vita