Stufat dobrogean

Printeaza

Stufat dobrogean din: carne de vita, ceapa, usturoi, patrunjel, marar, rosii, faina, sare, piper, ulei, vin.

Ingrediente:Stufat dobrogean

  • 800 g carne de vită
  • 500 g ceapă verde
  • 300 g ustu­roi verde
  • pătrunjel
  • mărar verde
  • 200 g roşii
  • 1/2 lingură făină
  • sare
  • piper
  • 100 g ulei
  • 1 pahar de vin Murfatlar

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea în 10-12 bucăţi egale. Inăbuşiţi-le apoi în ulei şi puneţi-le în cratiţă cu ceapa şi usturoiul tăiate bucăţi, verdeaţa tocată mărunt, sare, piper, .roşiile curăţate şi tăiate, vinul, 1 pahar apă şi restul de ulei.

Daţi vasul la cuptor acoperit cu capac, pentru 50 de minute.
Pe parcurs legaţi sosul cu făină.

Aduceţi preparatul la masă cu pâine proaspătă, coaptă pe vatră.
Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.