Stufat de mazare cu bureti, usturoi verde si rosii

Printeaza

 Stufat de mazare cu bureti, usturoi verde si rosii

Ingrediente:

  • 600 g mazăre curăţată
  • 150 g bureţi
  • 20 fire de ceapă verde
  • 15 fire de ustu­roi verde
  • 250 g roşii
  • 4 ouă
  • 150 g ulei
  • sare
  • piper
  • 6 ardei graşi
  • 1 legătură de mărar
  • supă sau apă

 

Mod de preparare:

Stufat de mazare cu bureti, usturoi verde si rosii: Mazărea se fierbe in apă cu sare 5 minute, apoi se strecoară şi se pune într-o cratiţă cu ceapa si usturoiul tăiate, sare, piper, ardeii graşi curăţaţi şi fără sminţe, tăiaţi, roşiile curăţate şi tăiate, bureţii tăiaţi, uleiul şi supa.

Se dă la cuptor pînă ce lichidul a scăzut.

Se serveşte cald sarr rece cu mărarul tocat, cu garnitură de crutoane prăjite şi cu sferturi de ouă fierte.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.