Stufat de miel pentru masa de Paşte

Printeaza

O reteta de stufat de miel pentru masa de pasti din: carne de miel, ceapa verde, usturoi, bors, pasta de tomate, ulei, vegeta si piper.

Ingrediente:Stufat de miel pentru masa de Paşte

  • 1 kg de carne de miel
  • 10 legă­turi de ceapă verde
  • 10 legături de ustu­roi verde
  • o cană mare de borş
  • o lingură de paste de tomate
  • ulei
  • vegeta
  • piper

Mod de preparare:

Carnea de miel se spală, se curăţă şi se taie cubuleţe care se prăjesc în ulei. Dacă doriţi, firele de ceapă şi de usturoi verde se pot opări puţin. Dacă nu, se vor pune direct la înăbuşit pentru puţin timp, fiind apoi adăugate peste carne.

Se pun borşul, fiert în prealabil, pasta de tomate şi o cană de apă. Se lasă la fiert, iar când e aproape gata, se sărează după gust. Fiind o mâncare dulce, condimentele iuţi nu prea îşi au locul, decât dacă ţineţi ne­apărat. Se poate presăra însă puţin roz­marin.

După ce mâncarea a dat în câteva clocote, se pune la cuptor.

Stufat de miel pentru masa de Paşti

Stufat de miel pentru masa de Paşte

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.