Stufat traditional de miel din: coaste de miel, ceapa, usturoi, bulion, ulei, sare, verdeata.
Carnea de miel este o sursă bogată de proteine, fier, zinc și vitaminele B12 și B6. Este, de asemenea, relativ scăzută în grăsimi saturate, având doar șase grame de grăsimi saturate la o porție de 100 de grame.
Carnea de miel poate fi gătită într-o varietate de moduri, inclusiv prăjită, coaptă, stropită sau gătită într-o varietate de sosuri și mirodenii.
Ingrediente:
un kg coaste de miel şi gât
10 legături ceapă verde
10 legături usturoi verde
2 linguri bulion
o ceapă uscată
4 linguri ulei
sare
verdeaţă, după gust
Mod de preparare:
Se toacă mai mare ceapa verde şi usturoiul verde. Se călesc în două linguri de ulei şi se scot pe o farfurie.
Se adaugă ulei, se rumeneşte carnea cu ceapa uscată tocată mărunt, se acoperă apoi cu apă şi se lasă la fiert 30 de minute.
Se pun ceapa verde şi usturoiul verde, se lasă 10 minute la fiert şi se adaugă bulionul desfăcut cu puţină apă.
Carnea de miel poate fi gătită într-o varietate de moduri, inclusiv prăjită, coaptă, stropită sau gătită într-o varietate de sosuri și mirodenii. De asemenea, este important să rețineți că temperatura de gătire a cărnii de miel este importantă pentru a o face fragedă și suculentă. O temperatură internă a cărnii de miel de 63-66 grade […]
Stufat de miel din: carne de miel, ceapa versde, usturoi, untura, ulei sau unt, bors, sare. Ingrediente: 3/4 kg carne de miel 4-5 legături de ceapă verde 3-4 legături de usturoi 1 lingură untură ulei sau unt 1 ceaşcă borş îndoit cu apă sare Mod de preparare: In primul rând vreau să vă spun […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.