Stufat traditional de miel

Printeaza

Stufat traditional de miel din: coaste de miel, ceapa, usturoi, bulion, ulei, sare, verdeata.

Carnea de miel este o sursă bogată de proteine, fier, zinc și vitaminele B12 și B6. Este, de asemenea, relativ scăzută în grăsimi saturate, având doar șase grame de grăsimi saturate la o porție de 100 de grame.

Carnea de miel poate fi gătită într-o varietate de moduri, inclusiv prăjită, coaptă, stropită sau gătită într-o varietate de sosuri și mirodenii.

Ingrediente:Stufat traditional de miel

  • un kg coaste de miel şi gât
  • 10 legături ceapă verde
  • 10 legături usturoi verde
  • 2 linguri bulion
  • o ceapă uscată
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • verdeaţă, după gust

 

Mod de preparare:

Se toacă mai mare ceapa verde şi usturoiul verde. Se călesc în două linguri de ulei şi se scot pe o farfurie.

Se adaugă ulei, se rumeneşte carnea cu ceapa uscată tocată mărunt, se acoperă apoi cu apă şi se lasă la fiert 30 de minute.

Se pun ceapa verde şi usturoiul verde, se lasă 10 minute la fiert şi se adaugă bulionul desfăcut cu puţină apă.

Se mai lasă 10 minute la fiert.

 

Pofta buna!

 

 


poate iti place si:

Stufat de miel pentru masa de Paşte

Cum se prepara Stufatul de miel (VIDEO)

Carnea de miel poate fi gătită într-o varietate de moduri, inclusiv prăjită, coaptă, stropită sau gătită într-o varietate de sosuri și mirodenii. De asemenea, este important să rețineți că temperatura de gătire a cărnii de miel este importantă pentru a o face fragedă și suculentă. O temperatură internă a cărnii de miel de 63-66 grade […]

 

Stufat delicios de miel

Reteta pentru masa de Paste: Stufat de miel

Stufat de miel din: carne de miel, ceapa versde, usturoi, untura, ulei sau unt, bors, sare. Ingrediente: 3/4 kg carne de miel 4-5 legături de ceapă verde 3-4 legături de usturoi 1 lingură untură ulei sau unt 1 ceaşcă borş îndoit cu apă sare   Mod de preparare: In primul rând vreau să vă spun […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.