Suberek cu branza si verdeata

Printeaza

Suberek cu branza si verdeata din: foi de placinta, unt, oua, branza dulce, marar si patrunjel.

Ingrediente:Suberek_cu_branza_si_verdeata

  • 1 pachet foi de plăcintă
  • 200 g unt
  • 2 ouă
  • 300 g brânză dulce
  • mărar
  • pătrunjel

 

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie adaugi untul să se topească la foc mic, apoi baţi bine cele două ouă şi le amesteci cu o lingură de lemn. Când s-a topit untul, adaugi ouăle si laşi să mai fiarbă câteva minute pe foc, apoi iei tigaia de pe foc.

Desfaci pachetul de foi de plăcintă şi fiecare foaie o tai în formă de triunghiuri. Cu ajutorul unei pensule, ungi fiecare unghi şi adaugi umplutura de brânză, amestecată cu verdeaţă multă. Rulezi la fel ca în cazul cornuleţelor.

Ungi tava de la cuptor cu unt sau ulei, aşezi rulourile în tavă, apoi le ungi şi pe deasupra pe fiecare. Le dai la cuptorul încins pentru 10-15 minute.

 

Suberek cu branza si verdeata

Suberek_cu_branza_si_verdeata

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.