Suc de rosii cu ceapa verde

Printeaza

Suc de rosii cu ceapa verde din: rosii, patrunjel verde, telina verde, ceapa verde, lamaie, ulei de masline.

Ingrediente:Suc de rosii cu ceapa verde

  • 2 kg rosii
  • 1 legaturi patrunjel verde
  • 1 legatura telina verde si ceapa verde
  • 1 lamaie
  • 2 linguri ulei de masline

 

Mod de preparare:

Rosiile coapte si zemoase se paseaza intr-o sita deasa, apoi se adauga apa cat sa se obtina un suc de aproximativ 2 litri.

Se adauga frunzele si ceapa verde, taiate foarte marunt. Se sareaza si se pipereaza dupa gust, iar la urma se adauga uleiul.

Se amesteca foarte bine. Se serveste rece, ca si bautura racoritoare in zilele calde de vara.

Suc de rosii cu ceapa verde

Suc de rosii cu ceapa verde

 

 

1 comentariu

  1. Nina Apostoleanu

    Foarte bun sucul si foarte sanatos

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.