Suc de sfecla cu morcovi si hrean
PrinteazaSuc de sfecla cu morcovi si hrean din: suc de sfecla rosie, suc de morcovi, suc de hrean, lamaie, smantana, apa, sare, zahar, morcovi.
- 100 ml suc de sfeclă roşie
- 100 ml suc de morcovi
- 2 linguri suc de hrean
- 2 linguri zeamă de lămâie
- 100 ml smântână
- 300 ml apă fiartă şi răcită
- sare şi zahăr după gust
- 4 felii morcovi
Mod de preparare:
Se toarnă sucurile într-o sticlă împreuină cu apa fiartă şi răcită. Se astupă, se agită, se sărează şi se îndulceşte după gust.
Se menţine apoi în frigider circia o oră. Se serveşte în pahare cu o lingură de smântână şi câte o felie de morcov prinsă de marginea paharului.
Pofta buna!