Paste cu sos de roșii, busuioc si parmezan din: paste, sos de rosii, usturoi, ulei de masline, fulgi de ardei iute, frunze de busuioc, sare, piper, parmezan. Această mâncare cu arome proaspete de busuioc și gustul sățios al sosului de roșii te va încânta cu siguranță. Poți să o prepari rapid pentru o cină sau […]
Suc din ceai de plante
PrinteazaSuc din ceai de plante din: goji, fructe de padure, apa, ceai, caju, miere, cacao, nucsoara, gheata.
Ingrediente:
- un sfert de ceaşcă de fructe goji uscate sau alte fructe de pădure
- două ceşti de apă
- o ceaşcă de ceai de plante, simplu sau combinat după preferinţă, fiert timp de trei minute
- un sfert de ceaşcă de nuci caju, hidratate
- o linguriţă de miere
- o linguriţă de cacao crudă sau praf de roşcovă crudă (facultativ)
- o linguriţă de nucşoară (facultativ)
- o ceaşcă de gheaţă
Mod de preparare:
Suc din ceai de plante: Puneţi fructele goji deshidratate într-o ceaşcă de apa, timp de douăzeci de minute.
Adăugaţi ingredientele rămase în mixer.
In timp ce se amestecă, adăugaţi treptat fructele goji şi apa în care s-au înmuiat, şi continuaţi să amestecaţi până se omogenizeaza.
Savurati!
Suc de portocale cu chili din: portocale, lemongrass, chilli, frunze de menta. Scurile naturale reprezintă băuturi obținute din presarea sau stoarcerea fructelor și legumelor, fără adăugarea de conservanți, arome artificiale sau îndulcitori. Aceste sucuri păstrează nutrienții, vitaminele și mineralele din fructe și legume, făcându-le o opțiune mai sănătoasă în comparație cu sucurile procesate care conțin […]