Suc energizant de goji si fructe exotice
PrinteazaSuc energizant de goji si fructe exotice din: ghimbir, lamaie, grepfrut, goji, miere, catina, apa.
- 1 bucată de 2-3 cm ghimbir
- zeama de la 1 lămâie
- 1 portocală şi 1 grepfrut
- 50 g goji
- 2 linguri miere
- 1 lingură sirop de cătină
- 2 pahare de apă plată
Mod de preparare:
Storci lămâia şi hidratezi fructele de goji 20 de minute, în zeama ei şi apă cât să le acopere. Razi ghimbirul şi îl amesteci împreună cu mierea, fructele goji hidratate, siropul de cătină şi W pahar de apă. Le mixezi bine, în vasul robotului de bucătărie, până vei obţine o pastă omogenă.
Torni într-o carafă sucurile de citrice, adaugi pasta obţinută anterior şi le amesteci foarte bine, apoi le combini cu restul de apă. Băutura este energizantă, foarte bună în perioadele de convalescenţă, de efort intelectual, stres sau epuizare fizică.
O consumi imediat, cu gheaţă.
Pofta buna!