E de preferat să folosim un grepfrut rece, de la frigider. Tăiem fructul în două, scoatem pulpa cu o lingură și împreună cu mierea de albine îl introducem într-un blender sau robot de bucătărie.
Pulsăm până când obținem un suc cremos. Pentru a stimula arderea rapidă a caloriilor, se recomandă consumul acestui suc cu 20 de minute după masa de prânz sau cină.
Suc de ananas cu aroma de ghimbir din: ananas, ghimbir, zahar, sare, suc de lamaie, apa rece. Ingrediente: 2 cani ananas cuburi 1 lingurita ghimbir cuburi zahar, dupa gust 1/4 lingurita sare suc de lamaie, dupa gust apă rece Mod de preparare: Puneti toate ingredientele in blender. Procesati pana se omogenizeaza. Se toarnă în pahare […]
Suc tropical din: suc de ananas, banana. Poate te intereseaza si: Suc natural de legume Suc natural cu kiwi si mere Suc rece din pepene rosu si capsuni Ingrediente: 1 cană suc de ananas 1 banană Mod de preparare: Se mixează ingredientele în blender. Sucul este gata. Poate iti […]
Suc de sfecla rosie, morcov si mar din: sfecla, morcovi, mere, suc de lamaie. Ingrediente: 1 sfeclă roşie mai mare 3-4 morcovi 2-3 mere potrivit de mari sucul de la o lămâie Mod de preparare: Se taie toate ingredientele şi se pun în storcătorul de fructe şi se mixează. Incoming search terms:Suc de Sfecla […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.