Suc de verdeturi de baza din: castraveti, telina, lastari de floarea-sorelui sau alte verdeturi. Ingrediente: o ceaşcă şi jumătate de castraveţi tăiaţi în bucăţi patru tulpini de ţelină două ceşti de lăstari verzi de floarea-soarelui sau alte verdeţuri cu frunze Mod de preparare: Tocaţi vegetalele astfel încât să încapă jn storcătorul de fructe. Soarceţi […]
Suc de morcovi, sfecla, spanac si ghimbir din: morcovi, sfecla, frunze de sfecla, spanac, ghimbir. Ingrediente: două ceşti de morcovi, mărunţiţi o ceaşcă de sfeclă, mărunţită o jumătate de ceaşcă de frunze de sfeclă o ceaşcă de spanac o lingură de rădăcină de ghimbir, mărunţită Mod de preparare: Preparaţi sucul din toate […]
Suc de alge verzi-albastrui, lamaie si ardei rosu din: suc de mere, suc de radacina de ghimbir, suc de lamaie, boia, alge verzi-albastrui. Ingrediente: o ceaşcă de suc de mere o linguriţă de suc de rădăcină de ghimbir două linguri de suc de lămâie o jumătate de linguriţă de boia o lingură de alge verzi-albăstrui […]
Suc de hrean cu urzici din: plante, hrean, piure de urzici, lamaie, sare, zahar, smantana. Ingrediente: 2 pahare lapte 4 linguriţe hrean ras fin 4 linguri piure de urzici o linguriţă zeamă de lămâie sare şi zahăr după gust 4 linguriţe smântână Mod de preparare: Se prepară piureul de urzici (se fierb urzicile în […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.