Suc de mandarine cu menta

Printeaza

Suc de mandarine cu menta din: mandarine, lemongrass, ardei iute, frunze de menta.

Lemongrass este o planta tropicala cu frunze lungi si tulpini subtiri si fibroase, folosita frecvent in bucataria asiatica, mai ales in bucataria tailandeza, indiana si vietnameza. Are un gust usor citric si poate fi folosit atat in prepararea supei, cat si in prepararea curry-urilor, stir-fry-urilor si a altor feluri de mancare.

Cymbopogon , cunoscut și sub numele de iarbă de lămâie, iarbă de citronella sau iarbă de febră, este un gen de plante asiatice, africane, australiene și tropicale din familia ierburilor. Unele specii (în special Cymbopogon citratus ) sunt cultivate în mod obișnuit ca ierburi culinare și medicinale datorită mirosului lor, asemănător cu cel al lămâilor. ( Citrus limon ).

retete

Ingrediente:

  • 4 mandarine
  • 1 fir lemongrass, maruntit
  • 1/2 ardei iute fara seminte
  • 5 frunze de menta

 

 

 

Mod de preparare:

Adaugati toate ingredientele in storcatorul de fructe, sucul obtinut il serviti in pahare.

 

 

Savurati!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Suc de mango, portocale si papaya

Suc de mango, portocale si papaya din: mango, portocala, papaya, ananas, apa minerala. Cu un aport foarte bun de vitamine si enzime digestive este perfect pentru o viata sanatoasa. Ingrediente: 2 mango, taiat cuburi 1 portocala 1 papaya, fara seminte 1 ceasca ananas, cuburi 100-20 0ml apa minerala     Mod de preparare: Adaugati in […]

 

Suc de orz verde

Suc de orz verde

Suc de orz verde din: apa plata, pudra de orz. Ingrediente: 150-200 ml apă plată 1 linguriţă de pudră de orz verde         Mod de preparare: In 150-200 ml apă plată sau suc natural de fructe sau legume, rece, se adaugă 1 linguriţă de pudră de orz verde. Se amestecă pentru omogenizare […]

Desert cu mandarine

Mandarine

Mandarine Ca şi celelalte rude mai acrişoare ale ei, mandarina este mai mică decât o portocală şi are o coajă uşor de desfăcut. Aceste portocale „egiptene” se numesc tangerines în engleză şi îşi datorează numele portului Tanger din Maroc, de unde au fost transportate pentru prima dată spre Europa, în secolul XIX. Mandarinele au fost […]

 

Suc de portocale cu mentă

Suc de portocale cu mentă din: suc de portocale, frunze de menta si gheata. Ingrediente: sucul a 8 portocale; cateva frunze de menta; cuburi de gheata   Mod de preparare: Stoarce portocalele. Toaca menta, pune-o intr-un vas si toarna sucul de portocale peste ea. Pune si gheata in vas si asteapta sa se raceasca. Decoreaza […]

 

Suc de pere si menta

Suc de pere si menta

O reteta simpla si delicioasa de suc de pere si menta din: pere, menta si miere. Ingrediente: pere menta miere   Mod de preparare: Pui in storcator trei pere mari. Adaugi menta si mierea si rezultatul este delicios.

 

 

 

Savurati!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.