ceapa, ulei de masline, zahar brun, supa de legume, sare, piper. Sosul de ceapă este o alegere delicioasă pentru a îmbogăți aromele diferitelor feluri de mâncare, cum ar fi carnea, legumele sau pastele. Ingrediente: 3-4 cepe mari 2 linguri ulei de măsline 1 lingură zahăr brun 1/2 cană supă […]
Suc marocan de kiwi si ananas
PrinteazaSuc marocan de kiwi si ananas din: kiwi, ananas, lapte, iaurt si zahar.
Ingrediente:
- kiwi
- ananas
- lapte
- iaurt
- zahar
Mod de preparare:
Curati kiwi de pielita. Curatati si desfaceti ananasul. Taiati bucati de kiwi si ananas.
Mixati bucatile de kiwi si ananas, laptele si iartul.
Adaugati zahar dupa gust, dati amestecul la rece si apoi serviti.
Suc marocan de kiwi si ananas
Savurati!
Salată de edamame cu tahini și lime
boabe de edamame, tahini, suc de lime, usturoi, sos de soia, miere, sare, piper, seminte de susan prajite. Această salată de edamame cu tahini și lime este o alegere excelentă pentru un prânz sau cină sănătoasă și hrănitoare. Este ușor de preparat și plină de arome bogate […]
lasagna, carne de vita, ceapa, usturoi, sos de rosii, ulei de masline, oregano, busuioc, branza ricotta, mozzarella, parmezan, sare, piper. Ingrediente: 9 foi de lasagna uscate 500 g carne de vită sau amestec carne de vită și porc (tocată) 1 ceapă mare (tocată mărunt) 2 căței de usturoi (tocați) 800 g […]
Gogosari – Proprietati, beneficii pentru sanatate si retete
Gogoșarii sunt un tip de ardei gras, roșii și rotunzi, care sunt folosiți în bucătăria multor culturi din întreaga lume. Aceștia sunt populari pentru gustul lor dulce, dar au și o serie de beneficii pentru sănătate. Iată mai multe informații despre gogoșari, beneficiile lor pentru sănătate, proprietățile […]