Suc de morcovi cu varza, rosii si ridichi

Printeaza

Suc de morcovi cu varza, rosii si ridichi din: suc de morcovi, suc de varza, suc de rosii, suc de ridichi, sare.

 

Ingrediente:Suc de morcovi cu varza, rosii si ridichi

  • 200 ml suc de mocovi
  • 50 ml suc de varză
  • 100 ml suc de roşii
  • 30 ml suc de ridichi
  • sare după gust

 

 

Mod de preparare:

Se amestecă în mixer toate sucurile amintite împreună cu sarea.

Se dă totul la rece şi băutura se serveşte cu cuburi de gheaţă.

 

 

Savurati!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Sirop de corcoduse

Suc de verdeturi cu alge verzi-albastrui si mere

Suc de verdeturi cu alge verzi-albastrui si mere din: mere, verdeturi, castraveti, telina, napi, patrunjel, spanac, suc de lamaie, alge. Ingrediente: suc de la două mere mari suc preparat din două ceşti de verdeţuri; folosiţi orice combinaţie dintre următoarele: castraveţi, ţelină, napi, pătrunjel, spanac sau orice alte verdeţuri cu frunze două linguri de suc de […]

Suc de varza rosie cu rosii si mere

Suc de plante medicinale si polen de albine

Suc de plante medicinale si polen de albine din: ceai de plante, polen, piersici, mango, gheata, boia. Ingrediente: ceaşcă de ceai de plante, fiert cinci minute şi răcit până la temperatura camerei linguriţă de polen de albine, praf ceaşcă de piersici, curăţate de sâmburi şi mărunţite ceaşcă de mango jumătate de ceaşcă de cuburi de […]

Suc de ananas si curmale

Suc de ananas si curmale

Suc de ananas si curmale din: ananas, curmale, banana, vanilie, cacao. Ingrediente: o ceaşcă de ananas, tăiat cuburi o jumătate de ceaşcă de curmale o jumătate de ceaşcă de banană pulpa de la o jumătate de păstaie de vanilie o lingură de cacao praf     Mod de preparare: Puneţi ananasul în mixer. Tăiaţi curmalele […]

 

Limonada cu ghimbir

Suc de mere cu ghimbir

Suc de mere cu ghimbir din: mere, ghimbir, apa. Ingrediente: două mere, mărunţite o lingură de rădăcină de ghimbir, cojită şi mărunţită două ceşti de apă         Mod de preparare: Amestecaţi toate ingredientele, cu excepţia apei, până se omogenizează. Incepeţi cu o ceaşcă de apă, şi turnaţi trep­tat apa din a doua […]

 

Savurati!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.