Reteta suc de rosii din: rosii. Ingrediente: 500 g rosii coapte, proaspete Mod de preparare: Se spală roşiile, se strivesc şi se dau printr o sită inoxidabilă sau, mai uşor, prin maşina specială pentru stors legume şi fructe. Sucul obţinut se bea ca atare, în cazurile indicate, sau se adaugă la […]
Suc de piersici si patrunjel
PrinteazaSuc de piersici si patrunjel din: piersici, verdeturi, patrunjel, coriandru, apa, suc de lamaie.
- două piersici coapte, curăţite de sâmburi şi mărunţite
- o ceaşcă de verdeţuri, la alegere
- o jumătate de ceaşcă de pătrunjel sau coriandru
- două ceşti de apă
- două linguri de suc de lămâie
Mod de preparare:
Puneţi toate ingredientele, cu excepţia, apei, într-un mixer şi amestecaţi-le până se omogenizează.
Această reţetă iese la fel de delicioasă şi dacă folosiţi un storcător de suc; în acest caz, adăugaţi la sfârşit apa, după necesităţi.
Incepeţi cu o ceaşcă de apă şi adăugaţi treptat dintr-a doua, până ajungeţi la consistenţa dorită.
Pofta buna!
poate iti place si:
Reteta suc de rosii
Suc de morcovi
Suc de morcovi din: morcovi. Ingrediente: 2-3 morcovi Mod de preparare: Morcovii curăţaţi şi spălaţi se dau pe o râzătoare inoxidabilă, se lasă să stea pînă se înmoaie puţin apoi se storc prin tifon.
Suc de zmeura
Suc de zmeura din: zmeura. Ingrediente: 500 g zmeură Mod de preparare: Se curăţă zmeura proaspătă, se striveşte şi se stoarce prin tifon. Sucul se serveşte proaspăt, indulcit sau neîndulcit.
Suc de portocale, ananas si kiwi
Suc de portocale, ananas si kiwi din: portocala, kiwi, ananas. Ingrediente: o portocală patru fructe kiwi o ceaşcă de ananas Mod de preparare: Cojiţi portocala şi aruncaţi coaja. Tăiaţi capetele fructelor de kiwi şi aruncaţi-le. Preparaţi sucul din toate ingredientele şi serviţi-l peste gheaţă.
Suc de rosii si fructe rosii
Suc de rosii si fructe rosii din: rodii, ceai de hibiscus, fragi, zmeura, banana. Ingrediente: două rodii (suficient pentru o ceaşcă de suc) o jumătate de ceaşcă de ceai de hibiscus, fiert două minute o ceaşcă de fragi o ceaşcă de zmeură o jumătate de ceaşcă de banană Mod de preparare: Tăiaţi două rodii […]
Savurati!