Sufleu de branza si oua din: branza, oua, smantana, faina, unt si lapte. Ingredinte: 1/2 kg branza 2 oua 4-5 linguri smantana 2 linguri faina 3 linguri unt 1/2 pahar lapte Mod de preparare Se pune laptele impreuna cu untul pe foc sa clocoteasca, se adauga toata faina odata si se amesteca repede. Cind […]
Sufleu de clatite cu spanac, jambon si cascaval: spanac, jambon, cascaval, oua, nucsoara, sare. Ingredinete spanac jambon cascaval oua nucsoara sare Umplutura 400 g spanac 100 g jambon 50 g cascaval 3 oua sare nucsoara Mod de preparare: Spanacul se spala, se fierbe si apoi se paseaza. Cand s-a mai racit se adauga galbenusurile, aproximativ […]
Sufleu de creier de vita din: creier de vita, margarina, ou, faina, lapte, pesmet, otet, rosii. Ingrediente: 300 g creier de vita 1 lingura margarina 1 ou 1 lingura faina 100 ml lapte 1 lingura pesmet 1/2 lingurita de otet salata de rosii Mod de preparare: Creierul trebuie să stea 10 minute în apă rece […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.