Sufleu cu branza de capra si miere
PrinteazaSufleu cu branza de capra si miere din: miez de pâine uscată, oua, branza de capra, lapte de capră, miere, drojdie de bere, sare.
- 100 g miez de pâine uscată
- 4 ouă întregi
- 50 g brânză de capră proaspătă
- 5o g lapte de capră
- 30 g miere
- 5 g drojdie de bere
- 1 praf de sare
Mod de preparare:
Se sparg ouăle separând albuşul de gălbenuş. Se bat cele 4 albuşuri împreună până se fac spumă.
Se ţine puţin în tigaie miezul de pâine, înainte de a-l încorpora în albuşurile de ou, apoi se adaugă brânza şi, în ordine: laptele, mierea, un praf de sare, drojdia de bere prealabil diluată, şj albuşurile bătute spumă, pe care le încorporezi încet amestecului.
Se toarnă totul într-o formă unsă cu unt şi se pune la cuptor cald. Se ţine preparatul la cuptor aproximativ 30 de minute. Sufleul se aduce la masă imediat ce a crescut frumos şi s-a făcut uşor maroniu deasupra.
Pofta buna!