Sufleu cu branza de capra si miere

Printeaza

Sufleu cu branza de capra si miere din: miez de pâine uscată, oua, branza de capra, lapte de capră, miere, drojdie de bere, sare.

Ingrediente:

  • 100 g miez de pâine uscată
  • 4 ouă întregi
  • 50 g brânză de capră proaspătă
  • 5o g lapte de capră
  • 30 g miere
  • 5 g drojdie de bere
  • 1 praf de sare

 

Mod de preparare:

Sufleu cu branza de capra si miere: sparg ouăle separând albuşul de gălbenuş. bat cele 4 albuşuri împre­ună până se fac spumă.

ţine puţin în tigaie miezul de pâine, înainte de a-l încorpora în albuşurile de ou, apoi se adaugă brânza şi, în ordine: laptele, mierea, un praf de sare, drojdia de bere prealabil diluată, şj albuşurile bătute spumă, pe care le încor­porezi încet amestecului.

toarnă totul într-o formă unsă cu unt şi se pune la cuptor cald.

ţine preparatul la cuptor aproximativ 30 de minute. Sufleul se aduce la masă imediat ce a crescut frumos şi s-a făcut uşor maroniu deasupra.

 

Pofta buna!

 

 

 

Ruladă cu verdeață

Ruladă cu verdeață din: aluat, apa, ulei, faina, sare, spanac, stevie, loboda, ceapa verde, piper, ulei, fulgi de ovaz. Ingrediente: aluat apa ulei faina sare verdeata tocata (spanac, stevie, loboda) ceapa verde piper ulei fulgi se ovaz     Mod de preparare: Se face o foaie de aluat din 200 ml apă, 100 ml ulei, […]

Ciorba de vacuta – reteta ciorba de vacuta

Cea mai buna ciorba de vacuta este subiectiva si variaza in functie de preferintele fiecaruia. Insa, o reteta traditionala pentru ciorba de vacuta include: carne de vaca, legume (morcovi, ceapa, patrunjel, telina), bors sau zeama de bors, ardei gras, sare, piper si otet. Poate fi servit cu mamaliguta, ardei iute si smantana. Este un fel […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.