Sufleu cu branza de capra si miere

Printeaza

Sufleu cu branza de capra si miere din: miez de pâine uscată, oua, branza de capra, lapte de capră, miere, drojdie de bere, sare.

Ingrediente:Sufleu cu branza de capra si miere

  • 100 g miez de pâine uscată
  • 4 ouă întregi
  • 50 g brânză de capră proaspătă
  • 5o g lapte de capră
  • 30 g miere
  • 5 g drojdie de bere
  • 1 praf de sare

 

Mod de preparare:

Se sparg ouăle separând albuşul de gălbenuş. Se bat cele 4 albuşuri împre­ună până se fac spumă.

Se ţine puţin în tigaie miezul de pâine, înainte de a-l încorpora în albuşurile de ou, apoi se adaugă brânza şi, în ordine: laptele, mierea, un praf de sare, drojdia de bere prealabil diluată, şj albuşurile bătute spumă, pe care le încor­porezi încet amestecului.

Se toarnă totul într-o formă unsă cu unt şi se pune la cuptor cald. Se ţine preparatul la cuptor aproximativ 30 de minute. Sufleul se aduce la masă imediat ce a crescut frumos şi s-a făcut uşor maroniu deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.