Sufleu de vinete cu branza din: vinete, cartof, branza, oua, unt, faina, lapte, usturoi, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 2 vinete un cartof 50 g brânză rasă 4 ouă 125 g unt o lingură făină o ceaşcă lapte 2-3 căţei de usturoi o ceaşcă zeamă de carne sau apă o lingură pătrunjel verde tocat sare piper unt […]
Sufleu de branza cu fructe
PrinteazaSufleu de branza cu fructe din: branza de vaci, unt, oua, zahar pudra, amidon, lamaie, sare, fructe de padure.
- 750 g branza grasa de vaci
- 160 g unt
- 6 oua
- 250 g zahar pudra
- 50 g amidon
- o lamaie
- un praf sare
- 200 g fructe de padure
Mod de preparare:
Se amestecă 125 g de unt cu gălbenuşurile până ce se obţine o cremă spumoasă.
Albuşurile si un praf de sare se bat spumă si, când s-au întărit, se adaugă zahărul.
Se pune brânza în spuma de albuş, apoi amidonul, coaja rasă de lămâie si se adaugă amestecul de ouă şi unt.
Se pune jumătate din cantitatea de fructe trecută prin făină si se repartizează în forme de copt unse cu restul de unt si presărate cu puţin zahăr.
Se coc formele 50 de minute $i se aduc la masă cu restul de fructe.
Sufleu de branza cu fructe
Pofta buna!
poate iti place si:
Sufleu de dovlecei cu branza telemea
Sufleu de dovlecei cu branza telemea din: oua, faina, lapte, telemea, dovlecel, marar, sare. Ingrediente: 4 ouă 2 linguri cu făină 75 g unt 1 cană cu lapte 100 g brânză telemea rasă 1 dovlecel mare 1 legătură cu mărar sare Mod de preparare: Fierbe dovlecelul, apoi scurge-l bine. Pregăteşte un sos din unt, […]
Sufleu de cartofi cu branza dulce
Sufleu de cartofi cu branza dulce din: cartofi, lapte, unt, branza, faina, oua, morcovi, marar. Ingrediente: 3,5 kg cartofi 1 l lapte 100 g unt 1 kg brânză dulce de vacă 100 g făină 3 ouă 750 g morcovi 1 legătură mărar Mod de preparare: Cartofii se fierb în coajă, se curăţă şi se […]
Pofta buna!