Sufleu de branza cu smantana si pesmet

Printeaza

Sufleu de branza cu smantana si pesmet din: branza telemea, smantana, pesmet, oua si unt.

 

Ingrediente:Sufleu_de_branza_cu_smantana_si_pesmet

  • 400 g branza telemea
  • 200 ml smantana
  • 50 g pesmet
  • 3 oua
  • unt

 

 

 

Mod de preparare:

Se zdrobeşte telemeaua. Se adăugă smântână, gălbenuurile, albuşurile bătute spumă şi pesmetul. Se amestecă uşor.

Se ung cu unt 4 vase mici termorezistente şi se toarnă ompoziţia.

Deasupra se presară pesmet. Se coc 20 – 25 minute la foc moderat.

 

Sufleu de branza cu smantana si pesmet

Sufleu_de_branza_cu_smantana_si_pesmet

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Sufleu de paste cu somon

Sufleu de paste cu Camembert

Sufleu de paste cu Camembert din: penne, sare, ceapa verde, dovlecel, ardei gras, sunca, ulei, piper, boia de ardei, patrunjel, banza camembert, oua, smantana si lapte. Ingrediente: 350 g penne sare 2 cepe verzi 1 dovlecel 1 ardei gras mic 200 g sunca fiarta 2 linguri ulei piper boia de ardei, dulce 1 lingura patrunjel […]

Sufleu de lămâie

Sufleu cu grapefruit si iaurt 

Sufleu cu grapefruit si iaurt din: grepfrut, iaurt, frisca, gelatina, zahar. Ingrediente: 1 grepfrut sucul de la 1 portocală 130 g iaurt natural 100 ml frişcă lichidă 12 g gelatină 1 lingură zahăr tos 1 lingură zahăr vanilat 120 ml apă caldă   Mod de preparare: Inmoi gelatina în apa caldă şi pui amestecul la foc […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.