Sufleu de branza cu sunca si conopida
PrinteazaSufleu de branza cu sunca si conopida din: conopida, sunca, praz, patrunjel, ulei de masline, lapte, boabe de mustar, pesmet, branza cedar si cartofi prajiti.
- 1 conopida mare, rupta in buchetele mici
- 200 g sunca slaba, rupta fasii
- 2 fire de praz, taiate rondele subtiri
- 500 g sos de branza
- o legatura de patrunjel proaspat, tocat
- 2 linguri ulei masline
- 150 ml lapte integral
- 2 linguri boabe de mustar
- 50 g pesmet
- 150 g branza Cedar, taiata cuburi
- cartofi prajiti (optional)
Mod de preparare:
Preincalzeste cuptorul la 6/200°C. Fierbe conopida 5 min., in apa clocotita cu sare. Scurge-o bine si pune-o intr-un vas termorezistent de copt.
Presara peste ea fasiile de sunca. Incinge 1 lingura de ulei intr-o tigaie mare, adauga prazul si caleste-l 5-6 min pana se inmoaie.
Adauga laptele si boable de mustar in sosul de branza si amesteca bine. Toarna peste conopida.
Amesteca intr-un castron pesmetul, uleiul ramas, patrunjelul si branza Cedar, asezoneaza bine si toarna peste conopida.
Coace15 min. Serveste cu cartofi prajiti ca garnitura, daca vrei.
Sufleu de branza cu sunca si conopida
Pofta buna!