Orez Negru cu Legume la Abur din: orez negru, apa, ardei, dovlecel, morcov, ceapa rosie, usturoi, ulei de masline, sare, piper, patrunjel. Orezul negru, cunoscut și sub denumirea de „orezul împăraților”, este un ingredient minunat, cu un profil nutrițional impresionant și un gust distinct, ușor de nucă. Această rețetă de orez negru cu legume la […]
Sufleu de branzeturi – reteta rapida
PrinteazaSufleu de branzeturi – reteta rapida din: penne, parmezan, branza cheddar, cascaval, lapte, faina, unt.
Ingrediente:
- 400 g penne
- 100 g parmezan
- 100 g brânză cheddar
- 50 g caşcaval
- 300 ml lapte
- 1 lingură de făină
- 50 g unt
Mod de preparare:
Fierbe pastele în apă clocotită cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Topeşte untul intr-o crăticioară la foc mediu. Adaugă făina, apoi laptele şi amestecă până se ingroaşă.
Încorporează brânzeturile rase. Scurge pastele şi amestecă-le cu sosul de brânzeturi.
Toarnă în vase ramekin şi dă la cuptor 30 de minute. Înainte de a le servi, lasa-le câteva minute să se răcorească.
Sufleu de branzeturi
Pofta buna!
Rulouri de Porc cu Bacon și Brânză
Rulouri de Porc cu Bacon și Brânză din: cotlete de porc, bacon, branza cheddar, ulei de masline, sare, piper, rozmarin. Pentru iubitorii de carne, rulourile de porc reprezintă o combinație perfectă de arome și texturi. Această rețetă aduce împreună suculența cărnii de porc, aroma intensă a baconului și gustul cremos al brânzei, creând un fel […]