Sufleu de cartofi cu carnati

Printeaza

Sufleu de cartofi cu carnati din: cartofi, ceapa, untura, carnati, rosii, sare, piper, cascaval, rozmarin, grasime.

Ingrediente:

  • 500 g cartofi
  • 3 cepe
  • 2 linguri untură
  • 400 g cârnaţi
  • suc de roşii
  • sare
  • piper
  • 100 g caşcaval ras
  • 1 linguriţă rozmarin
  • grăsime pentru uns forma

 

Mod de preparare:

Sufleu de cartofi cu carnati: Speli şi fierbi cartofii şi, între timp, rumeneşti ceapa tăiată în grăsime. Apoi tai cartofii şi cârnaţii în felii. într-o cratiţă unsă cu grăsime pui ceapa, cartofii, cârnaţii în straturi şi jumătate din cantitatea de caşcaval.

Deasupra torni sosul de roşii şi presari pătrunjel tocat. Restul caşcavalului îl pre­sari pe sufleu, pe care îl coci la cuptorul deja încins, timp de 20- 30 de minute.

 

Poftă bună!

 

 

 

 

Chiftele de Cartofi cu Quinoa și Ierburi Aromatice – Rețetă Post Modernă și Sățioasă

Chiftele de Cartofi cu Quinoa și Ierburi Aromatice – Rețetă Post Modernă și Sățioasă din: cartofi, quinoa, patrunjel, coriandru, rozmarin, usturoi, faina de naut, turmeric, chimen, sare, piper, ulei. Savurați această versiune contemporană a chiftelelor de cartofi de post, îmbunătățită cu quinoa nutritivă și ierburi aromatice pentru un plus de gust. Perfectă pentru o masă […]

Fasole Tradițională cu Ciolan Afumat la Ceaun – Aromă Autentică Românească

Fasole Tradițională cu Ciolan Afumat la Ceaun – Aromă Autentică Românească din: fasole boabe, ciolan afumat de porc, ceapa, usturoi, morcovi, foiae de dafin, sare, piper, boia dulce, ulei. Meta descriere: Descoperă rețeta tradițională românească de fasole cu ciolan afumat la ceaun. Află pașii simpli pentru un gust autentic, îmbogățit cu istoria culinară a României. […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.