Chiftele de Cartofi cu Quinoa și Ierburi Aromatice – Rețetă Post Modernă și Sățioasă din: cartofi, quinoa, patrunjel, coriandru, rozmarin, usturoi, faina de naut, turmeric, chimen, sare, piper, ulei. Savurați această versiune contemporană a chiftelelor de cartofi de post, îmbunătățită cu quinoa nutritivă și ierburi aromatice pentru un plus de gust. Perfectă pentru o masă […]
Sufleu de cartofi cu carnati
PrinteazaSufleu de cartofi cu carnati din: cartofi, ceapa, untura, carnati, rosii, sare, piper, cascaval, rozmarin, grasime.
Ingrediente:
- 500 g cartofi
- 3 cepe
- 2 linguri untură
- 400 g cârnaţi
- suc de roşii
- sare
- piper
- 100 g caşcaval ras
- 1 linguriţă rozmarin
- grăsime pentru uns forma
Mod de preparare:
Sufleu de cartofi cu carnati: Speli şi fierbi cartofii şi, între timp, rumeneşti ceapa tăiată în grăsime. Apoi tai cartofii şi cârnaţii în felii. într-o cratiţă unsă cu grăsime pui ceapa, cartofii, cârnaţii în straturi şi jumătate din cantitatea de caşcaval.
Deasupra torni sosul de roşii şi presari pătrunjel tocat. Restul caşcavalului îl presari pe sufleu, pe care îl coci la cuptorul deja încins, timp de 20- 30 de minute.
Poftă bună!
Fasole Tradițională cu Ciolan Afumat la Ceaun – Aromă Autentică Românească
Fasole Tradițională cu Ciolan Afumat la Ceaun – Aromă Autentică Românească din: fasole boabe, ciolan afumat de porc, ceapa, usturoi, morcovi, foiae de dafin, sare, piper, boia dulce, ulei. Meta descriere: Descoperă rețeta tradițională românească de fasole cu ciolan afumat la ceaun. Află pașii simpli pentru un gust autentic, îmbogățit cu istoria culinară a României. […]