Sufleu de parmezan din: unt, faina, lapte, parmezan, oua si pesmet. Ingrediente: 200 gr unt 3 linguri faina 1/2 l lapte 150g parmezan ras (sau cascaval) 5 oua pesmet Mod de preparare Se pune untul intr-un vas pe foc ca sa se topeasca, se adauga faina si se lasa sa se prajeasca pina […]
Sufleu de cartofi cu pui
PrinteazaSufleu de cartofi cu pui din: piept de pui, cartofi, sare, ceapa rosie, cimbru, telemea de vaca, smantana, oua, unt, pesmet si parmezan.
Ingrediente:
- un piept de pui
- 6 cartofi
- sare
- 2 cepe rosii
- cimbru verde si uscat
- 150 g telemea de vaca
- 100 ml smantana
- 4 oua
- unt pentru uns tavile
- pesmet si parmezan
Mod de preparare:
Se fierb cartofii in apa cu sare, apoi se curăţă de coajă şi se pasează cu furculiţa.
Se pun într-un bol şi se amestecă cu smântână, cimbrul verde, telemeaua rasă şi ouăle bătute.
Se fierbe pieptul de pui, apoi se taie bucăţi potrivit de mari.
Se taie şi se căleşte ceapa în puţin ulei şi, după ce a scăzut, se adaugă în compoziţie.
Dacă vi se pare prea subţire, se adaugă parmezanul şi pesmetul.
Se pune în forma tapetată cu unt şi pesmet, deasupra se aşază pieptul de pui şi se bagă în cuptor să se rumenească.
Sufleu de cartofi cu pui
Pofta buna!
Sufleu de malai din: malai, branza telemea, oua, unt si sare. Sufleul este un preparat culinar delicios și elegant, cunoscut pentru textura sa pufoasă și gustul bogat. Această mâncare este preparată în principal dintr-o bază de ouă și alte ingrediente care pot varia, cum ar fi brânza, ciocolata sau fructele. Sufleurile se bazează pe ouă […]
Sufleu de creier de vita din: creier de vita, margarina, ou, faina, lapte, pesmet, otet, rosii. Sufleul este un preparat culinar delicios și elegant, cunoscut pentru textura sa pufoasă și gustul bogat. Această mâncare este preparată în principal dintr-o bază de ouă și alte ingrediente care pot varia, cum ar fi brânza, ciocolata sau fructele. Sufleurile […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- retete cu telemea de vaca
eu fac sufleul de cartofi si fara pui si e foarte bun