Salată cu Papaya: O Delicatesă Plină de Culori și Arome din: papaya, avocado, ceapa rosie, mardei iute, suc de lamaie, frunze de menta, ulei de masline, sare, piper. Aflați cum să pregătiți această delicatesă plină de vitamine și antioxidanți, și descoperiți beneficiile nutriționale ale papaya-ului. Ingrediente (pentru 2 porții): 1 papaya matură, curățată și […]
Sufleu de cartofi cu sunca
PrinteazaSufleu de cartofi cu sunca din: cartofi, lapte, unt, oua, faina, sunca, ceapa, branza, sare, piper.
Ingrediente:
- 500 g cartofi
- 1/2 ceaşcă cu lapte
- 75 g unt
- 4 ouă
- 1 lingură cu făină
- 100 g şuncă
- 2 cepe
- 20 g brânză tip camembert
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pune la fiert cartofii curăţaţi cu un praf de sare. Incinge cuptorul bine.
Căleşte ceapa solzişori într-o lingură cu unt, până se aureşte. Adaugă şunca tăiată bucăţele şi mai lasă 2-3 minute.
Stinge focul.
După ce au fiert cartofii, scurge-i bine, adaugă laptele, restul de unt şi prepară un piure. Pune făina şi gălbenuşurile.
Adaugă uşor albuşurile bătute spumă. Unge un vas mai înalt cu puţin ulei, tapetează-l cu făină şi pune compoziţia. Deasupra aşază felii subţiri de brânză.
Dă la cuptor până se rumeneşte frumos.
Sufleu de cartofi cu sunca
Pofta buna!
Fleică de Porc Afumată: Secretul Gustului Autentic
Fleică de Porc Afumată: Secretul Gustului Autentic din: fleica de porc, sare grosiera, piper negru, boia de ardei, usturoi, lemn de fag. Descoperiți secretul unui gust autentic cu rețeta noastră de fleică de porc afumată. O specialitate tradițională românească, această rețetă vă va revela cum să transformați o simplă bucată de carne într-un festin culinar […]