Sufleu de cartofi

Printeaza

Sufleu de cartofi din: cartofi, ulei de masline, mozzarella, rosii, sunca de pui, busuioc, oregano, sare, piper si masline negre.

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi fierti in coaja
  • 5 linguri ulei de masline
  • 180 g mozzarella light
  • 5 rosii
  • 400 g sunca de pui afumata
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 1 lingurita oregano
  • sare
  • piper
  • 4 linguri masline negre

 

Mod de preparare:

Se decojesc cartofii si se taie felii. Se unge cu ulei o forma de sufleu. Se scurg bucatile de mozzarella si se taie sferturi. Se taie felii rosiile. Sunca se taie fasii.

In forma se asaza straturi alternative de cartofi, sunca si rosii. Deasupra se presara verdeata.

Se sareaza, se pipereaza si se stropeste cu 2 linguri de ulei. Se incinge cuptorul la 180 si se coace sufleul 20 de minute.

Se taie rondele maslinele si se repartizeaza pe sufleu; se stropeste din nou cu ulei si se taie portii, care se servesc imediat.

Sufleu de cartofi

Pofta buna!

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Foarte bun sufleul de cartofi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.