Sufleu de caşcaval cu rosii cherry si masline
PrinteazaSufleu de caşcaval cu rosii cherry si masline din: cascaval, oua, piper, unt, faina, lapte.
Ingrediente:
- 7 linguri de caşcaval ras
- 5 ouă
- piper după gust
Ingrediente sos:
- o lingură şi jumătate de unt
- două linguri de făină
- două ceşti de lapte
Mod de preparare Sufleu de caşcaval cu rosii cherry si masline:
Untul se topeşte, se adaugă făina, şi se amestecă pe foc. Se toarnă laptele fierbinte, iar când sosul este gata, se adaugă patru linguri de caşcaval, amestecând încontinuu. Se adaugă sare şi piper după gust.
Se ia sosul de pe foc, şe adaugă gălbenuşurile şi două linguri de caşcaval.
Separat se bat spumă cinci albuşuri, se amestecă cu sosul alb, turnând câte puţin sos în albuş.
Se unge cu unt o tavă, se toarnă compoziţia în vas, iar deasupra se rade caşcaval.
Se dă compoziţia la cuptor, la foc moale, pentru maximum 35 de minute.
Când este gata se poate orna cu roşii cherry, măsline verzi şi frunze de mentă.
Pofta buna!