Sufleu de ciocolata cu inghetata

Printeaza

Sufleu de ciocolata cu inghetata din: cacao, apă caldă, smântână, îngheţată asortată, făină, un praf de copt, unt, zahăr, ouă, zahăr vanilat.

 

Ingrediente:

  • 2 linguri cacao
  • 50 ml apă caldă
  • 100 ml smântână
  • îngheţată asortată
  • 150 g făină
  • un praf de copt
  • 75 g unt
  • 100 g zahăr
  • 4 ouă
  • zahăr vanilat

Mod de preparare:

Amestecă bine cacaoa în apă. într-un bol, amestecă făina cu praful de copt şi puţină sare.

Bate untul moale cu zahărul până devine o cremă omogenă, adaugă apoi ouăle unul câte unul şi continuă încorporând făina, cacaoa şi smântână.

Coace brioşele în cuptorul preîncălzit, timp de 20-25 de minute. Serveşte-le calde, cu îngheţată de cafea sau de alune alături.

 

Sufleu de ciocolata cu inghetata

Sufleu_de_ciocolata_cu_inghetata

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.