Sufleu de ciocolata cu inghetata
PrinteazaSufleu de ciocolata cu inghetata din: cacao, apă caldă, smântână, îngheţată asortată, făină, un praf de copt, unt, zahăr, ouă, zahăr vanilat.
Ingrediente:
- 2 linguri cacao
- 50 ml apă caldă
- 100 ml smântână
- îngheţată asortată
- 150 g făină
- un praf de copt
- 75 g unt
- 100 g zahăr
- 4 ouă
- zahăr vanilat
Mod de preparare:
Amestecă bine cacaoa în apă. într-un bol, amestecă făina cu praful de copt şi puţină sare.
Bate untul moale cu zahărul până devine o cremă omogenă, adaugă apoi ouăle unul câte unul şi continuă încorporând făina, cacaoa şi smântână.
Coace brioşele în cuptorul preîncălzit, timp de 20-25 de minute. Serveşte-le calde, cu îngheţată de cafea sau de alune alături.
Sufleu de ciocolata cu inghetata
Pofta buna!