Sufleu de ciocolata
PrinteazaO reteta delicioasa de sufleu de ciocolata din: cacao, unt, ciocolata amaruie, oua, zahar tos, faina si frisca.
- cacao, pentru tapetat
- 75 g unt, taiat cuburi
- 100 g ciocolata amaruie
- 3 oua
- 85 g zahar tos
- 60 g faina
- frisca batuta, pentru servit
Mod de preparare:
Preincâlzeşte cuptorul la semnul 4/180 C. Unge cu unt şi tapetează cu cacao 4 boluri rezistente la cuptor. Topeşte ciocolata şi untul. Bate ouăle cu 200 g zahăr, pânâ când amestecul se deschide la culoare şi îşi triplează volumul, incorporează făina si apoi ciocolata topită şi răcită.
Imparte compoziţia în boluri, aşază-le într-o tavă şi dă la cuptor timp de 10 minute, pânâ când cresc şi se coc fără sa se usuce şi sunt inca moi in interior. Serveste imediat cu frisca batuta.
Sufleu de ciocolata
Pofta buna!
Incoming search terms:
- sufleu de ciocolata