Sufleu de clătite cu crenvurşti

Printeaza

Sufleu de clătite cu crenvurşti din: lapte, oua, faina, ulei, crenvursti, smantana, telemea, piper, patrunjel, oua, lapte, unt si sare.

Ingrediente clătite: Sufleu de clatite cu crenvursti

  • 1 l lapte
  • 3 ouă
  • 200 g făină
  • ulei

Ingrediente umplutură:

  • 1/2 kg crenvursti
  • 100 g caşcaval
  • 200 g smântână
  • 150 g telemea
  • piper
  • 1 legătură pătrunjel
  • 2 ouă
  • 2 linguri făină
  • 1 cană lapte
  • 1 lingură unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Amesteci laptele cu ouăle şi făina până obţii aluatul de clătite, apoi rumeneşti clătitele în ulei încins.

Când sunt gata toate, le laşi să se răcească şi pregăteşti umplutura.

Dai telemeaua prin râzătoare şi o amesteci cu smântână, verdeaţa tocată, sare şi piper după gust.

Pui pe fiecare clătită câte un crenvurşt şi o lingură din compoziţia de brânză, rulezi şi aşezi clătitele umplute într-un vas uns cu margarină.

Amesteci gălbenuşurile cu făina, laptele şi untul şi le pui la fiert până se îngroaşă.

Laşi sosul să se răcească, apoi îi adaugi cu albuşurile bătute spumă şi torni totul peste clătite.

Presari şi caşcavalul ras şi le dai la cuptor pentru 20 de minute.

Sufleu de clătite cu crenvurşti

Sufleu de clatite cu crenvursti

Poftă bună!


 

Retete

Sufleu de clatite cu spanac, jambon si cascaval

Sufleu de clatite cu spanac, jambon si cascaval: spanac, jambon, cascaval, oua, nucsoara, sare. Ingredinete spanac jambon cascaval oua nucsoara sare Umplutura 400 g spanac 100 g jambon 50 g cascaval 3 oua sare nucsoara Mod de preparare: Spanacul se spala, se fierbe si apoi se paseaza. Cand s-a mai racit se adauga galbenusurile, aproximativ […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.