Sufleu de coacaze

Printeaza

Sufleu de coacaze

 

Ingrediente:

  • 500 g coacăze
  • 20-30 g zahăr
  • 3 albuşuri

 

 

Mod de preparare:

Sufleu de coacaze: Fierbi fruc­tele cu zahărul şi puţină apă, până scad.

Le pui apoi într-un vas uns cu puţin unt şi le acoperi cu albuşurile bătute spumă împreună cu puţin zahăr pudră.

Dai la cup­tor 5-10 minute, la foc iute.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.