Sufleu de conopida si pui

Printeaza

Sufleu de conopida si pui din: piept de pui, ciuperci, rosii, unt, faina, lapte, mustar, cascaval, paste si ceapa.

Ingrediente:Sufleu de conopida si pui

  • 250 g paste
  • 1 ceapă
  • 4 bucăţi piept de pui
  • 500 g conopidă
  • 200 g ciuperci
  • 1 conservă roşii în suc propriu
  • 100 g unt
  • 2 linguri făină
  • 50 ml lapte
  • 3 linguri muştar
  • 50 g caşcaval ras

 

Mod de preparare:

Fierbi pastele în apă sărată, după aceea le clăteşti cu apă rece şi le laşi să se scurgă.

Procedezi la fel cu bucheţelele de cono­pidă, pe care le laşi să fiarbă circa 10 minute.

Pieptul de pui îl tai fâşii sau cubuleţe, îl ungi cu puţin muştar şi laşi la marinat, la rece, cam 30 minute.

Cureţi, speli şi toci ceapa mărunt, o căleşti în 50 g unt, adaugi carnea de pui.

Incorporezi ciupercile, con­serva de roşii şi amesteci continuu, până obţii un sos consistent.

Separat, din untul rămas, făină şi puţin lapte, prepari un sos bechamel.

Intr-o tavă termorezistentă, ungi cu puţin unt şi aşezi un strat de paste, sosul bechamel, amestecul de carne cu ciu­perci, împrăşti bucheţele de conopidă.

Repeţi operaţiunea până termini ingredientele. Ultimul fiind cel al sosului bechamel.

Razi caşcavalul şi introduci tava în cuptor, pen­tru circa 30 de minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Sufleu de conopida cu cascaval

Sufleu de conopida cu smantana si cascaval

Sufleu de conopida cu smantana si cascaval din: conopida, ou, smantana, cascaval, lapte, unt, sare, piper. Ingrediente: 220 g conopidă 1 ou 30 ml smântână 20 g caşcaval 50 ml lapte unt sare piper   Mod de preparare: Cureţi conopida, o rupi bucheţele şi o speli sub jet de apă. 0 pui la fiert în […]

 

 

Conopidă şi broccoli sub crustă

Sufleu delicios de conopida si broccoli

Sufleu delicios de conopida si broccoli din: oua, faina, ulei, conopida, broccoli, lapte, unt, sare, piper. Ingrediente: 4 ouă 4 linguri făină 4 linguri ulei 250 g conopidă 250 g broccoli lapte cât cuprinde unt pentru uns tava sare piper   Mod de preparare: Desfaci conopida şi broccoli în bucheţele şi le ţii în apă […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.