Sufleu cu dulceata
PrinteazaSufleu cu dulceata din: ciocolata, unt, faina, oua, zahar, rom, cacao, dulceata.
- 200 g ciocolată albă
- 100 g unt
- 30 g făină
- 3 ouă
- 2 gălbenuşuri
- 110 g zahăr pudră
- 1 fiolă esenţă de rom
- cacao pentru pudrat formele
- 1 borcan dulceaţă de trandafiri
- 15 forme de silicon
Mod de preparare:
Topeşti untul cu ciocolata lâ foc mic. Intr-un bol mixezi ouăle, gălbenuşurile şi zahărul. Amesteci apoi cu esenţa de rom, făina şi ciocolata topită.
Pudrezi formele cu cacao şi torni compoziţie până la jumătatea formei. Pui formele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi dai la cuptorul încins, la foc mic, pentru 14-15 minute.
Când sunt gata (trebuie să crape la suprafaţă), le scoţi şi le laşi până se răcesc puţin. Desfaci formele de silicon şi serveşti cu câte o linguriţă de dulceaţă pusă deasupra.
Sufleu cu dulceata
Pofta buna!