Sufleu cu dulceata

Printeaza

Sufleu cu dulceata din: ciocolata, unt, faina, oua, zahar, rom, cacao, dulceata.

Ingrediente:Sufleu_cu_dulceata

  • 200 g ciocolată albă
  • 100 g unt
  •  30 g făină
  •  3 ouă
  •  2 gălbenuşuri
  • 110 g zahăr pudră
  •  1 fiolă esenţă de rom
  •  cacao pentru pudrat formele
  • 1 borcan dulceaţă de trandafiri
  • 15 forme de silicon

 

Mod de preparare:

Topeşti untul cu ciocolata lâ foc mic. Intr-un bol mixezi ouăle, gălbenuşurile şi zahărul. Amesteci apoi cu esenţa de rom, făina şi ciocolata topită.

Pudrezi formele cu cacao şi torni compoziţie până la jumătatea formei. Pui formele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi dai la cuptorul încins, la foc mic, pentru 14-15 minute.

Când sunt gata (trebuie să crape la suprafaţă), le scoţi şi le laşi până se răcesc puţin. Desfaci formele de silicon şi serveşti cu câte o linguriţă de dulceaţă pusă deasupra.

Sufleu cu dulceata

Sufleu_cu_dulceata

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.