Sufleu cu jambon

Printeaza

Sufleu cu jambon din: jambon, oua, lapte, faina, unt, sare, piper.

Ingrediente:Sufleu cu jambon

  • 250 g jambon
  • 3 ouă
  • 250 ml lapte
  • 2 linguri făină albă
  • 10 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se prepară un sos Bechamel; după ce se răceşt se adaugă gălbenuşurile, se potriveşte de sare şi piper şi se lasă deop­arte.

Jambonul se taie, după gust, cuburi sau fâşii subţiri. Albuşurile se bat spumă, apoi se amestecă bine cu sosul alb şi cu jambonul.

Se toarnă compoziţia într-o formă foarte bine unsă cu unt şi destul de înaltă pentru a permite creşterea sufleului.

Se pune în cuptor, la foc potrivit, aproximativ 30 minute.

Când sufleul este crescut frumos şi rumenit se scoate din cuptor şi se serveşte imediat cu sos de capere.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.