Sufleu cu legume, orez şi şuncă

Printeaza

Sufleu cu legume, orez şi şuncă

Ingrediente:Sufleu cu legume, orez şi şuncă

  • 250 g orez cu bobul lung
  • sare
  • 250 g ciuperci
  • 2 morcovi
  • 1 legătură ceapă verde
  • 250 g boabe de porumb
  • 1 lingură unt
  • 1 cutie roşii bucăţi (850 ml)
  • piper
  • nucşoară rasă
  • 200 g brânză gouda rasă
  • 5 felii de bacon (kaiser afumat)

Preparare:

Fierbeţi orezul în apă cu sare conform indicaţiilor de pe pachet. Pregătiţi legumele. Tăiaţi mărunt ciupercile, morcovii şi ceapa verde. Scurgeţi boabele de porumb într-o strecurătoare.

Incingeţi untul într-o tigaie şi căliţi acolo ciupercile. Adăugaţi morcovii, porumbul şi roşiile conservate şi lăsaţi totul să fiarbă la foc mic 10-15 minute amestecând continuu. Condimentaţi cu sare, piper şi nucşoară. încorporaţi ceapa verde.

Incingeţi cuptorul la 225°C. Amestecaţi totul cu jumătate din cantitatea de brânză şi orezul scurs. Aşezaţi feliile de kaiser, presăraţi cu restul de brânză şi coaceţi sufleul cca. 15 minute. Ornaţi sufleul cu pătrunjel şi serviţi-l.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.