Sufleu cu mar copt si jeleu
PrinteazaSufleu cu mar copt si jeleu
- 1 măr dulce acrişor
- 1 lingură muşii
- 1 ou
- 1 lingură zahăr
- 50 g brânză de vaci
- 1 lingură smântână fermentată
- 1 linguriţă jeleu de zmeură
- puţin zahăr pudră
Preparare:
Incingeţi cuptorul la 180°C. Spălaţi mărul şi îndepărtaţi-i cotorul. Aşezaţi mărul într-o formă mică de sufleu şi umpleţi-l cu muşii. Separaţi oul şi bateţi gălbenuşul cu brânza de vaci şi smântână.
Bateţi albuşul spumă şi încorporaţi-l în amestecul de mai sus. După aceea, puneţi amestecul obţinut în forma de sufleu în jurul mărului şi coaceţi circa 30-40 de minute.
Incingeţi jeleul de zmeură la bain-marie. Scoateţi sufleul din cuptor şi presăraţi-l cu zahăr pudră. Serviţi-l alături de jeleu
Pofta buna!
Ar fi fost de ajutor si o poza la reteta asta. Mie sufleul nu mi-a iesit, probabil din cauza cuptorului. O sa mai incerc.