Sufleu cu mar copt si jeleu

Printeaza

Sufleu cu mar copt si jeleu

IngredienteSufleu cu mar copt si jeleu

  • 1 măr dulce acrişor
  • 1 lingură muşii
  • 1 ou
  • 1 lingură zahăr
  • 50 g brânză de vaci
  • 1 lingură smântână fermentată
  • 1 linguriţă jeleu de zmeură
  • puţin zahăr pudră

Preparare:

Incingeţi cuptorul la 180°C. Spălaţi mărul şi îndepărtaţi-i cotorul. Aşezaţi mărul într-o formă mică de sufleu şi umpleţi-l cu muşii. Separaţi oul şi bateţi gălbenuşul cu brânza de vaci şi smântână.

Bateţi albuşul spumă şi încorporaţi-l în amestecul de mai sus. După aceea, puneţi amestecul obţinut în forma de sufleu în jurul mărului şi coaceţi circa 30-40 de minute.

Incingeţi jeleul de zmeură la bain-marie. Scoateţi sufleul din cuptor şi presăraţi-l cu zahăr pudră. Serviţi-l alături de jeleu

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Ar fi fost de ajutor si o poza la reteta asta. Mie sufleul nu mi-a iesit, probabil din cauza cuptorului. O sa mai incerc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.