Sufleu cu rosii

Printeaza

Sufleu cu rosii din: rosii, branza de vaci, smantana, unt, lapte, oua, faina, rozmarin, sare.

Ingrediente:Sufleu_cu_rosii

  • câteva roşii
  • 500 g brânză de vaci
  • 200 ml smântână
  • 150 g unt
  • 200 ml lapte
  • 4 ouă
  • 100 g făină
  • 3 crenguţe de rozmarin
  • sare

 

Mod de preparare:

Topeşte untul. Presară făina, toarnă uşor laptele şi amestecă energic până obţii un sos alb.

Separat, amestecă brânza de vaci, trecută printr-o sită cu smântână. Adaugă gălbenuşurile unul câte unul şi sosul alb.
La final, încorporează albuşurile bătute spumă cu un praf de sare. Pune crenguţele de rozmarin într-o formă unsă cu puţin unt.
Toarnă compoziţia de brânză şi aşază deasupra roşioarele.

Lasă la cuptor, la foc moderat, 30-40 de minute.

 

Sufleu cu rosii

Sufleu_cu_rosii

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.