Sufleu de albus

Printeaza

Sufleu de albus

Ingrediente:Sufleu de albus

  • 8 albuşuri
  • 8 linguri zahăr
  • 1 linguriţă unt
  • 1 lingură marmeladă

Mod de preparare:

Se bat spumă albuşurile. Se adaugă încet zahărul pisat şi se bate până se întăreşte bine.

Se unge o formă cu unt, se întinde pe fund marmeladă de caise sau dulceaţă, se toarnă deasupra albuşul, se netezeşte cu lama cuţitului, apoi se crestează deasupra şi se dă la cuptor trei sferturi până la o oră, la foc potrivit, ca să crească frumos.

Se serveşte însă îndată ce s-a scos de la cuptor, altfel se lasă.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.