Sufleu de broccoli si gulii

Printeaza

Sufleu de broccoli si gulii

Ingrediente:Sufleu de broccoli si gulii

  • 2 ceşti orez fiert
  • 1 cutie de roşii decojite
  • 4 linguri caşcaval ras
  • 500 g broccoli
  • 400 g gulii
  • sare
  • 2 linguri unt (margarină)
  • 1 ceapă
  • 1 ardei gras roşu
  • puţină zeamă concentrată de legume sau 1 cub condimente cu apă
  • 2 gălbenuşuri
  • 200 g smântână
  • 100 g caşcaval ras
  • puţină margarină pentru uns tava

 

Mod de preparare:

Ungi o formă de budincă şi presari în ea orezul fiert, peste care aşezi roşiile scurse şi tăiate bucăţele şi apoi caşcavalul ras. Speli bucheţelele de broc­coli, le scurgi bine, le tai mărunt şi le pui peste roşii, împre­ună cu guliile tăiate felii. Sărezi după gust.

Ceapa, curăţată, o toci şi o căleşti în unt încins până devine sticloasă, adaugi ardeiul tăiat fâşii şi când s-a rumenit le torni peste ingredientele din forma de budincă împreună cu zeama concentrată, de legume.

Baţi gălbenuşurile cu smântână, încorporezi caşcavalul ras şi tomi peste legume. Aşezi budinca în cuptorul încins la în prealabil şi laşi 25-30 de minute să se coacă. Garniseşti sufleul cu mărar sau pătrunjel tocat şi-l serveşti cald.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.