Sufleu de carne cu gris

Printeaza

Sufleu de carne cu gris din: carne de vită fară os, griş, ouă, unt, sare.

Sufleu de carne cu gris

Ingrediente:

  • 1 kg carne de vită fară os
  • 300 g griş
  • 10 ouă
  • 50 g unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Se fierbe carnea în puţină apă cu Sare, se toacă şi se amestecă cu grişul fiert, gălbenuşurile şi albuşurile bătute spumă.

Se aşează în tava unsă, se nivelează şi se pune la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.