Sufleu de cartofi cu carnati
PrinteazaSufleu de cartofi cu carnati din: cartofi, ceapa, untura, carnati, rosii, sare, piper, cascaval, rozmarin, grasime.
- 500 g cartofi
- 3 cepe
- 2 linguri untură
- 400 g cârnaţi
- suc de roşii
- sare
- piper
- 100 g caşcaval ras
- 1 linguriţă rozmarin
- grăsime pentru uns forma
Mod de preparare:
Speli şi fierbi cartofii şi, între timp, rumeneşti ceapa tăiată în grăsime. Apoi tai cartofii şi cârnaţii în felii. într-o cratiţă unsă cu grăsime pui ceapa, cartofii, cârnaţii în straturi şi jumătate din cantitatea de caşcaval.
Deasupra torni sosul de roşii şi presari pătrunjel tocat. Restul caşcavalului îl presari pe sufleu, pe care îl coci la cuptorul deja încins, timp de 20- 30 de minute.
Poftă bună!