Sufleu de cartofi noi cu branză

Printeaza

Sufleu de cartofi noi cu branză

Ingrediente: Sufleu de cartofi noi cu brânza

  • 1/2 kg cartofi noi
  • 4 ouă
  • 250 ml smân­tână
  • 250 g brânză de vaci
  • 100 g unt
  • 50 g făină
  • 1 legătură mărar
  • 2-3 fire leuştean
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii, îi pui la fiert şi când sunt gata îi pasezi şi-i amesteci cu brânza de vaci fărâmiţată, făina, untul şi smântână.

Adaugi şi gălbenuşurile, verdeaţa tocată, sare şi piper după gust şi pui la sfârşit şi albuşurile bătute spumă.

Torni compoziţia într-un vas uns cu unt şi tapetat cu făină şi dai sufleul la cuptor pentru 40 de minute, îl laşi în tavă să se răcească şi apoi îl tai.

Sufleu de cartofi noi cu brânză

Sufleu de cartofi noi cu brânza

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.