Sufleu de cartofi noi cu branză
PrinteazaSufleu de cartofi noi cu branză
- 1/2 kg cartofi noi
- 4 ouă
- 250 ml smântână
- 250 g brânză de vaci
- 100 g unt
- 50 g făină
- 1 legătură mărar
- 2-3 fire leuştean
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cureţi cartofii, îi pui la fiert şi când sunt gata îi pasezi şi-i amesteci cu brânza de vaci fărâmiţată, făina, untul şi smântână.
Adaugi şi gălbenuşurile, verdeaţa tocată, sare şi piper după gust şi pui la sfârşit şi albuşurile bătute spumă.
Torni compoziţia într-un vas uns cu unt şi tapetat cu făină şi dai sufleul la cuptor pentru 40 de minute, îl laşi în tavă să se răcească şi apoi îl tai.
Sufleu de cartofi noi cu brânză
Poftă bună!