Sufleu de conopida cu mustar si coriandru

Printeaza

Sufleu de conopida cu mustar si coriandru din: bere, pâine de secară uscată şi tăiată cubuleţe, unt, conopida, chimen, cascaval, oua, muştar, coriandru măcinat, piper.

Ingrediente:Sufleu_de_conopida_cu_mustar_si_coriandru

  • 300 ml bere
  • 3 căni pâine de secară uscată şi tăiată cubuleţe
  • 2 linguri unt
  • 1 conopidă
  • 1 linguriţă chimen
  • 3 ceşti caşcaval ras
  • 4 ouă
  • 1 linguriţă muştar
  • 1/2 linguriţă coriandru măcinat
  • piper proaspăt râşnit

Mod de preparare:

Cu cca 1 oră înainte de pre­parare, berea se toarnă într-un castron larg şi se lasă să se odihnească, ca să se evapore tot acidul. Se aşază cuburile de pâine pe o tavă şi se coc la cuptor până ce devin crocante (cca 15 min).

Se curăţă conopida, se des­part bucheţelele şi se taie cu­buri. Se topeşte untul şi se prăjeşte conopida, cu chimen. Se pune într-un castron cono­pida şi pâinea şi se amestecă împreună cu caşcavalul; apoi se aşază într-o formă de sufleu unsă cu unt.

Se bat ouăle cu muştar, coriandru şi piper; se adaugă berea şi se toarnă acest sos peste conopidă. Se coace 30 min. în cuptorul încins la 180 °C, până se rumeneşte.

Sufleu de conopida cu mustar si coriandru

Sufleu_de_conopida_cu_mustar_si_coriandru

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.