Sufleu de conopida cu smantana si cascaval
PrinteazaSufleu de conopida cu smantana si cascaval din: conopida, ou, smantana, cascaval, lapte, unt, sare, piper.
- 220 g conopidă
- 1 ou
- 30 ml smântână
- 20 g caşcaval
- 50 ml lapte
- unt
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cureţi conopida, o rupi bucheţele şi o speli sub jet de apă. 0 pui la fiert în apă clocotită în care ai pus sare, după gust, şi laptele.
Scoţi conopida şi o laşi la scurs. Separat, amesteci gălbenuşul cu smăntâna şi baţi albuşul spumă cu un praf de sare şi piper, apoi il incorporezi în smântână.
Torni compoziţia peste conopida scursă, amesteci uşor şi o pui într-o tavă unsă, în prealabil, cu unt. Presari caşcavalul ras şi dai la cuptor aproximativ 30 de minute.
Pofta buna!