Sufleu de fasole verde

Printeaza

Sufleu de fasole verde

Ingrediente:Sufleu de fasole verde

  • 300-400 g fasole
  • 2 linguri unt
  • 3-4 albuşuri
  • 75 g caşcaval (sau parmezan)

Pentru sos :

  • 2 linguri făină
  • 1 lingură unt
  • 1/2 1 lapte
  • sare

Mod de preparare:

Luăm fasole verde fideluţă, o curăţăm, o tăiem în romburi mici, o fierbem în apă clocotită cu sare, o strecurăm şi o punem împreună cu untul într-un vas de sticlă rezistent la foc sau de piatră, pe plită. In timp ce fasolea îşi lasă apa, pregăţim un sos alb în care punem două linguri de fasole tocată.

Amestecăm cu lingura. Batem albuşurile şi le amestecăm cu sosul alb, presărăm caşcaval peste fa­sole, adăugăm compoziţia de sos alb şi presărăm din nou cu caşcaval. Dăm lc cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.